abby`s life :)
  • 21st October
    2014
  • 21
  • 19th October
    2014
  • 19
Time ni sume my #mickeymok tgh sedih~ haihh~ cmtu jgk la pe yg sdg tuan dia rasa skrg ni. Tgok la muke dia tuuh.. Haha~ how i miss u laa mok! Syg dia ni lg byk dr syg manusia ~ haha #love #mickeymok

Time ni sume my #mickeymok tgh sedih~ haihh~ cmtu jgk la pe yg sdg tuan dia rasa skrg ni. Tgok la muke dia tuuh.. Haha~ how i miss u laa mok! Syg dia ni lg byk dr syg manusia ~ haha #love #mickeymok

  • 18th October
    2014
  • 18
  • 17th October
    2014
  • 17
I miss my #childhood memories~ how i wish i can be manja2 mcm dulu . Wakaka!! #love #sisters ~ time ni kami 2 org ja. Time ni jgk la mcm2 bnde n ragam kiteorg buat. Nak jadik kcik balik, boley? N nk sntiasa happy ja. Time kcik2 je pendiam. Ohh. Betapa rindu nya zaman xyah pkir byk bnde. Main n jalan2 ja tau. #alongboolat ~ haha! #love ~ then. Bila dpt jd kakak. Betapa garangnya daku. Singa troih~ #siblings #ilebiuutothemoonandback #somethingaboutme ~ #throwback #tengahbosan&stress

I miss my #childhood memories~ how i wish i can be manja2 mcm dulu . Wakaka!! #love #sisters ~ time ni kami 2 org ja. Time ni jgk la mcm2 bnde n ragam kiteorg buat. Nak jadik kcik balik, boley? N nk sntiasa happy ja. Time kcik2 je pendiam. Ohh. Betapa rindu nya zaman xyah pkir byk bnde. Main n jalan2 ja tau. #alongboolat ~ haha! #love ~ then. Bila dpt jd kakak. Betapa garangnya daku. Singa troih~ #siblings #ilebiuutothemoonandback #somethingaboutme ~ #throwback #tengahbosan&stress

  • 16th October
    2014
  • 16
  • 15th October
    2014
  • 15
Ommooo!! Sukenyer tgok bebudak comel cenggini. Ohmengg. Rase cam nk cubit2 pelok2 je. Haha! I”ll make sure my future kids akn jd cenggini. Haha! No matter what~ #hanyakanak2jaygcomelcamni #geram3 ~ gara2 nmpak budak tu td ~

Ommooo!! Sukenyer tgok bebudak comel cenggini. Ohmengg. Rase cam nk cubit2 pelok2 je. Haha! I”ll make sure my future kids akn jd cenggini. Haha! No matter what~ #hanyakanak2jaygcomelcamni #geram3 ~ gara2 nmpak budak tu td ~

  • 15th October
    2014
  • 15
  • 14th October
    2014
  • 14
  • 13th October
    2014
  • 13
Hemo3..! Kemain budak nomei sorang ni~ mentang2 laa nak p jenjalan bali lepaih ni~ gembiraa..! #lilcousin #nofal #nomei2 ~ kak abby geramm ohh! + da tumbuh gigi bagai~ winduuu gilaaa kot!

Hemo3..! Kemain budak nomei sorang ni~ mentang2 laa nak p jenjalan bali lepaih ni~ gembiraa..! #lilcousin #nofal #nomei2 ~ kak abby geramm ohh! + da tumbuh gigi bagai~ winduuu gilaaa kot!

  • 13th October
    2014
  • 13
  • 12th October
    2014
  • 12
Ni kak mira. Dulu2 ramai ngat ckp muke sama ngn dia. Ckp kembaq la. Pe la.. Haha. Tang mana yg sama xtau la. Laen jaa asenye. Wakaka~ lpaih ni tunggu turn dia plak nk kawen~ #kaklong da settle~ haha! Ohh! Btw~ ignore baby bump saye~ n yeahhh~ im wearing kain batik, okayh! haha! #kakngah #usmgeneration #fhanapis #sambutmenantu #paritbuntar #kaklongabglong

Ni kak mira. Dulu2 ramai ngat ckp muke sama ngn dia. Ckp kembaq la. Pe la.. Haha. Tang mana yg sama xtau la. Laen jaa asenye. Wakaka~ lpaih ni tunggu turn dia plak nk kawen~ #kaklong da settle~ haha! Ohh! Btw~ ignore baby bump saye~ n yeahhh~ im wearing kain batik, okayh! haha! #kakngah #usmgeneration #fhanapis #sambutmenantu #paritbuntar #kaklongabglong

  • 11th October
    2014
  • 11
Semalam birthday my opah. Harini my atok pulak ~ sweet nye mereka :) happy birthday Atok! Semoga panjang umur n sihat2 selalu~ #76th #love #family #coolAtokever #imissyouu

Semalam birthday my opah. Harini my atok pulak ~ sweet nye mereka :) happy birthday Atok! Semoga panjang umur n sihat2 selalu~ #76th #love #family #coolAtokever #imissyouu

  • 11th October
    2014
  • 11
Muka kami je~ dari tunang. Nikah. Mjlis kat sp. smbut mnantu. Sumee gang2 ni jaa yg p~ haha!! Lepaih ni dtg nak jumpe kak ana pnye baby la pulak~ bilaa..? Jeng3~~ insyaallah~ #love #friends #usmgeneration #fhanapiswedding #sambutmenantu

Muka kami je~ dari tunang. Nikah. Mjlis kat sp. smbut mnantu. Sumee gang2 ni jaa yg p~ haha!! Lepaih ni dtg nak jumpe kak ana pnye baby la pulak~ bilaa..? Jeng3~~ insyaallah~ #love #friends #usmgeneration #fhanapiswedding #sambutmenantu

  • 11th October
    2014
  • 11
  • 10th October
    2014
  • 10